Ministerul Apărării Naţionale (MApN) - Forţele Terestre Române

 

Sâmbătă, 23/04/2016

Prăznuirea Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, Patronul Spiritual al celei mai cuprinzătoare şi reprezentative categorii de forţe ale Armatei României, a făcut ca 23 aprilie să fie Ziua Forţelor Terestre.

Afisari: 254

Vineri, 22/04/2016

Astăzi, 22 aprilie, la Monumentul eroilor căzuţi în teatrele de operaţii, Monumentul Infanteriei şi Monumentul Geniului, au fost depuse coroane şi jerbe de flori, în cinstea memoriei celor care au luptat pentru prezentul ţării.
La 23 aprilie, sărbătorim Ziua Forţelor Terestre, cărora le-a fost hărăzită onoarea de a avea drept patron spiritual, pe Sfântul Mare Mucenic Gheorghe - Purtătorul de Biruinţă.

Afisari: 144

Vineri, 22/04/2016

Statul Major al Forţelor Terestre a organizat vineri, 22 aprilie, în cadrul programului „Să ştii mai multe, să fii mai bun”, evenimentul „Armata – o şcoală altfel”, unde a fost prezentată o expoziţie de echipamente, armament şi tehnică militară folosite atât în cadrul activităţilor curente de instruire, cât şi în misiunile din teatrele de operaţii, exerciţii demonstrative de intervenţie a specialiştilor EOD, de supravieţuire şi de cercetare.

Afisari: 153

Vineri, 22/04/2016

În fiecare an, la 23 aprilie, se sărbătoreşte Ziua Forţelor Terestre, al căror patron spiritual şi ocrotitor este Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de biruinţă.
Militari din Forţele Terestre Române (specialişti EOD, poliţişti militari, cercetaşi, paraşutişti) au fost prezenţi joi, 21 aprilie, la Afi Palace Cotroceni, unde au organizat o expoziţie de echipamente, armament şi tehnică militară folosite atât în cadrul activităţilor curente de instruire, cât şi în misiunile din teatrele de operaţii.

Afisari: 232

Joi, 21/04/2016

În fiecare an, pe 23 aprilie, se sărbătoreşte Ziua Forţelor Terestre, al căror patron spiritual este Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de biruinţă.
Astăzi, 21 aprilie, a avut loc la sediul Statului Major al Forţelor Terestre, simpozionul dedicat acestei sărbători.

Afisari: 419

Miercuri, 20/04/2016

Reprezentanţi din mass-media s-au „duelat” astăzi, 20 aprilie, în cadrul Cupei presei la tir – ediţia 2016, organizată de Statul Major al Forţelor Terestre.
Înainte de executarea tragerilor, jurnaliştilor li s-au prezentat regulile şi măsurile de siguranţă în poligon, după care au urmat un scurt „curs” despre mânuirea armamentului, operaţiunile pentru tragere, condiţiile şedinţelor executate şi regulamentul concursului.

Afisari: 147

Miercuri, 20/04/2016

În fiecare an, la 23 aprilie, se sărbătoreşte Ziua Forţelor Terestre, al căror patron spiritual şi ocrotitor este Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de biruinţă.
Militari din Forţele Terestre Române (specialişti EOD, poliţişti militari, cercetaşi, paraşutişti) vor fi prezenţi joi, 21 aprilie, la Afi Palace Cotroceni, între orele 15.00-20.00, unde vor organiza o expoziţie de echipamente, armament şi tehnică militară folosite atât în cadrul activităţilor curente de instruire, cât şi în misiunile din teatrele de operaţii.

Afisari: 177

No front page content has been created yet.