Ministerul Apărării Naţionale (MApN) - Forţele Terestre Române

 

Luni, 15/09/2014

Timp de zece zile, cercetaşii genişti din cadrul Batalionului 3 Geniu „General Constantin Poenaru” au desfăşurat activităţi de instrucţie colectivă, individuală şi prin exerciţii în tabăra de instrucţie din apropierea localităţii Măgura din judeţul Buzău.

Principalul obiectiv al taberei l-a constituit instruirea în teren muntos împădurit a cercetaşilor de geniu, identificarea itinerarelor, obstacolelor naturale, precum şi a căilor de acces pentru tehnica de luptă din înzestrare, în aceste condiţii.


Afisari: 90
Luni, 15/09/2014

Astăzi, 15 septembrie, militari din garnizoana Buzău alături de comandantul Diviziei 2 Infanterie „Getica”, general de brigadă Lucian Foca au participat la festivitatea deschiderii anului şcolar 2014-2015 la Şcolii Gimnaziale nr. 6, şcoală care începând din acest an poartă numele generalului Grigore Baştan.


Afisari: 114
Vineri, 12/09/2014

O echipă formată din personal medical din Forţele Terestre, a participat la competiţia destinată experţilor militari în domeniul medical “Expert Field Medical Badge (EFMB)”, organizată de Forţele Terestre ale Statelor Unite dislocate în Europa (USAREUR), care a avut loc la Grafenwöhr, Germania.


Afisari: 358
Joi, 11/09/2014

În perioada 1 - 11 septembrie a.c., militarii din structurile de apărare CBRN din cadrul Brigăzii 282 Infanterie Mecanizată „Unirea Principatelor” şi ai Brigăzii 9 Mecanizate ”Mărăşeşti” au desfăşurat instrucţie intensivă de specialitate în Poligonul de instrucţie pentru apărare chimică, biologică, radiologică şi nucleară Valea Poienii – al Bazei de Instruire pentru Apărare CBRN Câmpulung Muscel.


Afisari: 263

Pages

No front page content has been created yet.