Welcome to MINISTERUL APĂRĂRII NAŢIONALE

 

Data publicării:15/04/2014

Comandantul Comandamentului Forţelor Terestre ale Alianţei Nord-Atlantice, generalul-locotenent Frederick Hodges, a efectuat, în perioada 13-16 aprilie, o vizită de lucru în România.

Pe timpul vizitei, generalul-locotenent Hodges a avut întâlniri cu secretarul de stat pentru politica de apărare şi planificare, Valeriu Nicuţ, cu şeful Statului Major General, generalul-locotenent Ştefan Dănilă, şi cu rectorul Universităţii Naţionale de Apărare, generalul de flotilă aeriană Gabriel-Florin Moisescu.


Afişări: 1,174
Data publicării:15/04/2014

Astăzi, 15 aprilie a.c., Statul Major al Forţelor Terestre împreună cu Fundaţia Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de Biruinţă, au adus un strop de bucurie şi o picătură de speranţă pentru copiii din Casele de tip familial “Sfânta Elena” din Corabia, cărora le-au împărţit cadouri cu ocazia Sfintelor sărbători de Paşte.


Afişări: 79
Data publicării:14/04/2014

În perioada 7 - 11 aprilie marile unităţi şi unităţi din compunerea Forţelor Terestre au fost luate cu asalt de elevi şi dascăli în cadrul programului ”Armata – O şcoală altfel”.

Marile unităţi şi unităţi şi-au deschis larg porţile pentru a prezenta viitoarelor generaţii aspecte din viaţa de zi cu zi a militarilor, aspecte din cadrul activităţilor de instruire şi repere istorice ale fiecărei unităţi în parte.


Afişări: 1,031
Data publicării:11/04/2014

Astăzi, 11 aprilie, în Poligonul Căţelu, Statul Major al Forţelor Terestre a organizat Cupa presei la tir.

Activitatea se înscrie în seria manifestărilor dedicate sărbătoririi Zilei Forţelor Terestre - 23 aprilie, al căror patron spiritual şi ocrotitor este Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de biruinţă.

Probele de concurs pe care jurnaliştii le-au parcurs au fost tragerea cu pistolul calibru 9 mm şi puşca-automată, calibru 5,45 mm precizie şi viteză.


Afişări: 897
Data publicării:09/04/2014

Vineri, 11 aprilie, între orele 10.00-14.00, Statul Major al Forţelor Terestre organizează, în Pologonul Căţelu, Cupa presei la tir. Activitatea se înscrie în seria manifestărilor dedicate sărbătoririi Zilei Forţelor Terestre - 23 aprilie, al căror patron spiritual şi ocrotitor este Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de biruinţă. Manifestările au debutat la 1 aprilie - "Cupa Forţelor Terestre" constând în concursuri de tenis de câmp, minifotbal.


Afişări: 200
Data publicării:07/04/2014

Ministerul Apărării Naţionale susţine şi în acest an, în cooperare cu Ministerul Educaţiei Naţionale, proiectul "Armata - O şcoală altfel", care se va desfăşura în perioada 7-11 aprilie.

Unităţile militare şi instituţiile militare de învăţământ ale Forţelor Terestre vor participa la acest program şi vor prezenta elevilor tehnica militară, activităţi practice specifice, precum şi oferta educaţională a învăţământului militar.


Afişări: 797

Pages

No front page content has been created yet.