Ministerul Apărării Naţionale (MApN) - Forţele Terestre Române

Brigada 2 Vânători de Munte ”Sarmisegetusa” alături de copii cu autism

Marţi, 07/09/2021

Echipa Brigăzii 2 Vânători de Munte „Sarmisegetusa”, formată din 14 militari, a participat la evenimentul caritabil „Autism 24h Marea Neagră” organizat în perioada 4-5 septembrie, în localitatea Mamaia, judeţul Constanţa, de către Asociaţia Centrul de Autism Marea Neagră.

Participarea la acest eveniment a celor 14 alergători de la poalele Tâmpei a permis atingerea obiectivului principal de ajutorare a copiilor cu nevoi speciale, susţinând astfel cele 12 proiecte din întreaga ţară.

Aceştia şi-au propus să alerge cât mai mulţi kilometri în decursul celor 24 de ore, pentru speranţă, pentru mai puţină durere, pentru viitor şi pentru o viaţă mai bună. Cei 1230 de kilometri alergaţi de militarii braşoveni se vor transforma în şedinţe de tratament pentru aceşti copii.

Echipa Brigăzii 2 Vânători de Munte „Sarmizegetusa” s-a clasat pe un onorant loc şase, în topul celor 67 de echipe cu tradiţie în participarea la acest eveniment, purtătorii beretei verzi omagiind astfel cei 105 ani de la înfiinţarea trupelor de vânători de munte.

Felicitări participanţilor şi tuturor celor implicaţi în organizarea şi desfăşurarea acestui eveniment caritabil!

Alba Arad Arges Bacau Bihor Bistrita-Nasaud Botosani Braila Brasov Buzau Calarasi Caras-Severin Cluj Constanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomita Iasi Ilfov Maramures Mehedinti Bucuresti Mures Neamt Olt Prahova Salaj Satu Mare Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Valcea Vaslui Vrancea