Ministerul Apărării Naţionale (MApN) - Forţele Terestre Române

Cea mai bună grupă de comunicații și informatică

Marţi, 23/11/2021

        În perioada 16-19 noiembrie, garnizoana Someșeni a fost gazda etapei pe Divizia 4 Infanterie „Gemina” a secvenței de instruire „Cea mai bună grupă de comunicații și informatică”.

        Evaluarea a urmărit atât pregătirea militară generală a participanților, cât și cea de specialitate, respectiv nivelul de cunoaștere și îndemânarea militarilor în instalarea, configurarea, exploatarea și strângerea echipamentelor de comunicații și informatică. Titlul de „Cea mai bună grupă de comunicații și informatică a revenit reprezentanților Batalionului 55 Comunicații și Informatică „Napoca”, urmați pe a doua treaptă a podiumului de militarii Brigăzii 81 Mecanizată „General Grigore Bălan”, camarazii din Brigada 15 Mecanizată „Podu Înalt”obținând locul al treilea.

        La festivitatea de premiere a participat șeful comunicațiilor și informaticii al Diviziei 4 Infanterie „Gemina”, colonel Traian Bodea, care a felicitat toți participanțiipentru efortul depus și devotamentulde care au dat dovadă.        

Alba Arad Arges Bacau Bihor Bistrita-Nasaud Botosani Braila Brasov Buzau Calarasi Caras-Severin Cluj Constanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomita Iasi Ilfov Maramures Mehedinti Bucuresti Mures Neamt Olt Prahova Salaj Satu Mare Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Valcea Vaslui Vrancea