Ministerul Apărării Naţionale (MApN) - Forţele Terestre Române

Premierea echipei Academiei Forțelor Terestre, participantă la Maratonul Atenei

Marţi, 15/11/2022

         Locțiitorul șefului Statului Major al Forțelor Terestre, generalul-maior Cristian Dan a premiat astăzi, 15 noiembrie, la sediul instituției, studenții și cadrele Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu”, din Sibiu, care au participat la cea de-a XXXIX-a ediție a Maratonului Atenei, în Grecia. „Viața însăși este un maraton și, mai important decât să fii pe locul I, este să participi. Acest lucru denotă tărie de caracter. În numele comenzii SMFT, vă mulțumesc și vă felicit! Sunteți o onoare și un model de urmat atât pentru colegi, dar și pentru ceea înseamnă forța și voința, în Forțele Terestre Române”, a transmis generalul-maior Cristian Dan.

         Pentru rezultatele excepționale obținute la evenimentul sportiv, echipa reprezentativă a prestigioasei instituții de învățământ militar a primit certificate de apreciere și moneda reprezentativă a șefului Statului Major al Forțelor Terestre.

                                                                                                          ***

         Maratonul Atenei s-a desfășurat în data de 13 noiembrie și a reunit peste 16.000 de participanți. Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu”, aflată la cea de-a cincea participare la acest eveniment atletic internațional, a constituit, și de această dată, un exemplu de leadership, determinare și curaj.

         Felicitări, tuturor!

Alba Arad Arges Bacau Bihor Bistrita-Nasaud Botosani Braila Brasov Buzau Calarasi Caras-Severin Cluj Constanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomita Iasi Ilfov Maramures Mehedinti Bucuresti Mures Neamt Olt Prahova Salaj Satu Mare Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Valcea Vaslui Vrancea