Ministerul Apărării Naţionale (MApN) - Forţele Terestre Române

Recompensarea Voluntarilor INVICTUS

Miercuri, 21/12/2022

           În semn de recunoaștere a efortului depus de voluntarii INVICTUS care au făcut parte din echipa Regimentului 52 Artilerie „General Alexandru TELL”, pe parcursul „Traseului Roșu”, pe distanța Bârlad-Bacău, Casa Regală a României și Șeful Statului Major al Apărării a recompensat participanții cu Certificate de Apreciere.

           Înmânarea Certificatelor de Apreciere a fost făcută de comandantul regimentului, colonelul Florin COTEȚ, într-un cadru festiv în data de 16 decembrie, la sediul Regimentului 52 Artilerie „General Alexandru TELL”. 

           Ștafeta Veteranilor a ajuns la a IX-a ediție și a integrat eforturile a peste 1500 de atleți din Ministerul Apărării Naţionale, din asociaţii sportive şi organizaţii nonguvernamentale, pe distanța de 3800 km.

           Pe parcursul traseelor, voluntarii au poposit la fiecare monument ridicat în memoria eroilor români, unde au ținut momente de reculegere.

           Punctul final al Ștafetei Veteranilor a fost municipiul Carei, la Monumentul Ostașului Român, pe data de 25 octombrie, de Ziua Armatei României, unde s-au întâlnit ștafetele de pe cele trei trasee.

           GO INVICTUS!

Alba Arad Arges Bacau Bihor Bistrita-Nasaud Botosani Braila Brasov Buzau Calarasi Caras-Severin Cluj Constanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomita Iasi Ilfov Maramures Mehedinti Bucuresti Mures Neamt Olt Prahova Salaj Satu Mare Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Valcea Vaslui Vrancea