Ministerul Apărării Naţionale (MApN) - Forţele Terestre Române

Schimbarea comenzii Batalionului 30 Vânători de Munte „Dragoslavele”

Luni, 01/08/2022

În data de 1 august, la sediul Batalionului 30 Vânători de Munte „Dragoslavele”, din Câmpulung Muscel, a avut loc, în prezența comandantului Brigăzii 2 Vânători de Munte „Sarmizegetusa”, colonelul Ilie-Marian Dragomir, ceremonia de predare-primire a Drapelului de Luptă și a comenzii batalionului, între locotenent-colonelul Liviu-Costin Bălăceanu și locotenent-colonelul Ionuț-Cosmin Tecaru.

În cadrul ceremoniei, comandantul brigăzii l-a felicitat pe locotenent-colonelul Liviu-Costin Bălăceanu pentru modul exemplar în care și-a îndeplinit atribuțiile și misiunile specifice în perioada petrecută la comanda batalionului, oferindu-i, cu această ocazie, o plachetă cu însemnele heraldice ale Brigăzii 2 Vânători de Munte „Sarmizegetusa”, în semn de aleasă considerație și prețuire.

Cu același prilej, maiorul Ionuț-Cosmin Tecaru a fost înaintat la gradul de locotenent-colonel și împuternicit la comanda batalionului, noile grade fiindu-i înmânate de comandantul marii unități brașovene.

La finalul ceremoniei, colonelul Ilie-Marian Dragomir i-a urat locotenent-colonelului Ionuț-Cosmin Tecaru mult succes în activitatea ce urmează să o desfășoare la comanda vânătorilor de munte musceleni.

Alba Arad Arges Bacau Bihor Bistrita-Nasaud Botosani Braila Brasov Buzau Calarasi Caras-Severin Cluj Constanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomita Iasi Ilfov Maramures Mehedinti Bucuresti Mures Neamt Olt Prahova Salaj Satu Mare Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Valcea Vaslui Vrancea